Jirayla's

kennel en trimsalon

Even voorstellen

Mijn naam is Cisca Manders en ik ben gediplomeerd hondentrimster. Daarnaast ben ik de trotse eigenaresse van Jirayla's Trimsalon.

Mijn eerste ervaringen met het toiletteren van honden, heb ik opgedaan met mijn eigen honden. Dit was voor de hondenshows waar ik met mijn Shelties aan heb deelgenomen. Een hond moet er mooi en goed verzorgd uit zien.

Naast de eigen gefokte honden heb ik  ook voor puppykopers hun honden getrimd. Steeds vaker kwam het verzoek van andere baasjes, van verschillende rassen, om ook hun honden te verzorgen.

Daardoor had ik besloten de opleiding tot professioneel hondentrimster te gaan volgen, die ik natuurlijk met succes heb afgerond.

Vachtverzorging

Elke hond is geholpen met een correcte vachtverzorging. Een vacht dient in de eerste plaats voor bescherming van de hond. Daarnaast is het voor de moderne huishond een must om hun baasjes tevreden te houden.

Een bezoek aan de trimsalon geeft je hond in de meeste gevallen een fijne ervaring. Niet vanwege het uiterlijk maar om de aandacht en verzorging.

Daarbij komt een goed verzorgde vacht de hond ten goede. Toiletteren is niet enkel het plukken en/of knippen van de vacht, maar omvat een totaal programma waarbij het vachttype, de rasstandaard en uw wensen centraal staan.

De vacht van uw hond wordt deskundig en met aandacht verzorgd, waarbij de juiste producten worden gebruikt. Daarbij krijgt u advies hoe u de vacht het beste kunt verzorgen.

Behandeling

Een behandeling in de trimsalon bestaat o.a. uit:

-    wassen en drogen van de vacht

-    plukken, ontwollen, knippen of effileren

-    reinigen van oren en ooghoekjes

-    nagels knippen

Indien er sprake is van de aanwezigheid van parasieten, dient dit vooraf gemeld te worden i.v.m.veiligheid en afspraak van de behandeling tegen meerprijs.

Ingang

Vakbekwaamheidsdiploma 'Hondentoiletteren'

.